O nama

Ana Yael Prelog, suvlasnica i direktorica tvrtke CROdelicious, magistrica je iz područja poslovnih znanja i vještina (MBA) te odnosa s javnošću (PR), koja se nakon izlaska iz svijeta velikih korporacija posvetila energetskoj medicini, holističkom pomaganju ljudima i proizvodnji meda na temelju biomimetičkih principa. Suvlasnica je u Centru Zdravlja PlasmaSaal – tvrtka koja koristi holistički pristup i frekvencije kako bi se pronašli temeljni uzroci bolesti i pomoglo pri liječenju. Njena tvrtka koristi najnovije inovativne kvantne i biorezonantne tehnologije, a sama je završila brojne edukacije i seminare iz energetske medicine, kvantnih tehnologija te prirodnih (holističkih) pristupa zdravlju. Osnivač je i tvrtke RefanalaHealth LLC koja posluje sa sjedištem u New York-u. Predsjednica je  Udruge za promicanje novih tehnologija i holističkog načina života. “Svaki čovjek je jedinstven u svakom pogledu, i svatko od nas ima jedinstven pristup životu i holističkom zdravlju, potrebno je biti svjestan i prisutan sada i tu.”

U slobodno vrijem najviše uživa u rekreativnom sportu i prirodi – od jahanja, planinarenja, skijanja, surfanja ili jednostavno u meditaciji i povezivanju s prirodom. Putovanja svijetom je oduševljavaju zbog susreta s novih ljudima, upoznavanja s njihovih kulturama i prirodom.

Dr. sc. Anamarija Frankić, profesorica ekoloških znanosti na sveučilištima u Bostonu i Zadru, suvlasnica prve biomimetičke tvrtke u Hrvatskoj – CROdelicious j.d.o.o., znanstvenica koja je u Hrvatsku donijela biomimikriju, znanost u kojoj se problemima pristupa pitanjem – Kako bi to riješila priroda? 2007 je osnovala Green Harbors Project®, i Biomimicry LivingLabs® koji omogućuju studentima suradnju s lokalnim zajednicama u rješavanju problema u okolišu. 2016 god. od Zaklade Fulbright dobiva sredstva za pokretanje kolegija Biomimikrije na Odsjeku za ekologiju, agronomiju i akvakulturu na Sveučilištu u Zadru.

Anamarija je uvijek bila oduševljena i povezana s prirodom, oceanima i biološkom raznolikošću koju vodeni sustavi omogućuju. Kamenice u moru kao i pčele na kopnu su kljucne vrste za održavanje života, pa se posebno posvetila brigom i restauracijom ovih dviju vrsta. “Slušanjem prirode i vode, dobiti ćemo odgovore i rješenja koja su nam potrebita za zdrav, miran i sretan život.”

NAŠI PARTNERI

FINANCIRANJE PROJEKATA

hr